ΤΑΒΕΡΝΑ

Αιθουσες Δεξιωσεων

rodon   Εταιρεία...................    Η Ταβερνα του Φωτογραφου

διεύθυνση   Διεύθυνση...............    Αγ. Μαρίνας 3  Παιανία ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ   19002

υπεύθυνος   Υπεύθυνος..............    Ζαφειρόπουλος Ιωάννης

τηλέφωνο   Τηλέφωνο...............    210-6645707

κινητο   Κινητό....................    69-

φαξ   Φαξ........................    210-6643051

email   eMail......................   info@tavernafotografos.gr

 website  URL........................   www.tavernafotografos.gr

 

                      taverna

tavernaΗ Ταβερνα του Φωτογραφου


Προσφορά Δεξίωσης από 23 ευρώ/άτομο

Η επωνυμία του καταστήματος μας ¨Η Ταβέρνα του Φωτογράφου¨ , επιλέχθηκε σκόπιμα για να εκφράσει τη διαχρονικότητα της φήμης του παλαιού χώρου σ΄ένα καινούργιο περιβάλλον , διαμορφωμένο με νέα δομική και αισθητική απόψη .

Σεβόμενοι το παρελθόν της απερχόμενης ιδιοκτησίας , θεωρήσαμε απαραίτητο να αναφερθούμε σ' ένα σύντομο βιογραφικό της .

Πριν από είκοσι περίπου χρόνια , δημιουργήθηκε ένας ιδιωτικός χώρος συνεστίασης για συγγενείς και φίλους , ο οποίος εξελίχθηκε σ΄ένα οικογενειακό στέκι, προσελκύοντας καλοφαγάδες & μερακλήδες . Παράλληλα δε , ο ιδιοκτήτης του ασκούσε την τέχνη του ως φωτογράφος - φωτορεπόρτερ. Έτσι αυτοδιαφημίστηκε ο χώρος σαν Η ταβέρνα του καλλιτέχνη -Φωτογράφου.

Στο ενεργητικό της λειτουργίας της κατέγραψε τη ζεστή & φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της , προσφέροντας γευστικότατες απολαύσεις με απαράμιλλο κέφι. Σήμερα με τη συμβουλή της πολύχρονης πείρας μας λειτουργούμε σε ένα νέο χώρο , αξιολογώντας το παρελθόν & δημιουργώντας το μέλλον.

Η ταβέρνα μας διαθέτει αίθουσα τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα, συνολικής χωρητικότητας 350 ατόμων - πλήρως κλιματιζόμενη.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δεξιώσεις για κοινωνικά γεγονότα γάμους - Αρραβώνες - βαφτίσια αλλά και συνεστιάσεις συλλόγων καθώς και γεύματα εργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης των συνεστιάσεων με d.j. αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.

Διαθέτουμε άνετο ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Σε 50 μέτρα από την ταβέρνα μας βρίσκεται το γραφικό ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας και σε απόσταση 5 λεπτών το ξωκλήσσι Παλαιοπαναγιάς όπου γίνονται τελετές (γάμοι - βαφτίσια) και που η πρόσβαση της ταβέρνας μας είναι αρκετά εύκολη. Αυτό διευκολύνει τους καλεσμένους αφού δεν χρειάζετε να μετακινηθούν για δεύτερη φορά.

Η ταβέρνα μας λειτουργεί από Τρίτη έως και Σάββατο, από τις 18.00.

Είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ την Κυριακή από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Τα εδέσματά μας φτιαγμένα πάντα με υλικά πρώτης ποιότητας, μαγειρεμένα παραδοσιακά, η προθυμία του προσωπικού μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και οι λογικές τιμές αποτελούν εγγύηση για να περάσετε μία αξέχαστη νύχτα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ καθώς και Κυριακή μεσημέρι, διαθέτουμε λαϊκή ζωντανή ορχήστρα που με τις ποιοτικές φωνές και τα τραγούδια της δημιουργεί μία ευχάριστη και κεφάτη ατμόσφαιρα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας - ειδικά για Σάββατο, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά λίγες ημέρες νωρίτερα.


Υπευθυνος Ζαφειρόπουλος Ιωάννης

Διευθυνση Αγ. Μαρίνας 3  Παιανία ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ   19002

Τηλεφωνο: 210-6645707  
Φαξ:     210-6643051  
EMAIL   info@tavernafotografos.gr
URL     www.tavernafotografos.gr

Page 1 of 2 1 2 > >>  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (0)
  • Comments (0)